Søg
Close this search box.

I uge 23 afholdes der “Grundkursus i ledelse”

PPK har i samarbejde med Kursusfonden arrangeret dette kursus i ledelse med fokus på sundhedsområdet. Kurset vil give dig en grundlæggende viden om ledelse på et udvidet teoretisk plan.

Faget er tilrettelagt og retter sig imod ansatte i sundhedssektoren i Grønland, der er ledere eller ansatte i funktioner, der kvalitetsudvikling, implementering af forandringer og evaluering af tiltag. Modulet kan gennemføres som et selvstændigt kursusforløb, ligesom der er mulighed for at gå til eksamen og få modulet godskrevet som en del af en samlet masteruddannelse. 

Forløbet gennemføres over fem dage i uge 23 af seks lektioner i Nuuk. Efterfølgende vil der være mulighed for individuel vejledning i forbindelse med udarbejdelse af eksamensopgave, som er en synopsis på op til 12 sider. Denne vejledning vil foregå over teams. Eksamensopgaven bedømmes alene på baggrund af den skriftlige aflevering for de af deltagerne, der ønsker at få godskrevet modulet.

Kurset en tænkt som, at alle der er interesseret ledelse, tænker på om ledelse er noget for dem eller allerede er ansat som leder, kan få en indsigt i hvad ledelse er.

Det er arrangeret i samarbejde med Syddansk Universitet. Kurset afholdes med udgangspunkt i en master-uddannelse. Dette for at sikre kvaliteten af kurset men også for at give ledere der ikke har en videregående lederuddannelse på master-niveau, en større teoretisk indsigt i ledelse.

Kurset afholdes 5. – 9. juni og er gratis for ansatte under en PPK overenskomst.

Tilmeldingsfrist den 14. maj på sl@pk.gl

Kan du li' dette indlæg?

Del på Facebook
Del påTwitter
Del på Linkdin
Send som e-mail

Skriv en kommentar